Sport og friluftsliv

Vælg full-service it outsourcing som din egen IT afdeling

Vælg full-service it outsourcing som din egen IT afdeling

Har du brug for at din forretning kører optimalt online uden at du skal bruge for meget tid og for mange ressourcer på at holde det ved lige? Så kunne en full-service IT outsourcing måske være løsningen for dig og din virksomhed. Der findes nemlig dygtige it-folk som kan stå for at levere web hosting og it sikkerheden, mens du kan koncentrere dig om at lave din forretning.

Den helt store fordel er netop, at du ikke skal bekymre dig om de seneste softwareopdateringer, eller om platformen har det der skal til forat køre optimalt. Det vil it eksperterne tage hånd om. Ved du ikke hvilken løsning der præcis passer til din virksomhed, kan du altid tage en uforpligtende snak med en af medarbejderne hos Hostnordic.dk. Din it outsourcing vil nærmest føles som din it afdeling i virksomheden, da de klarer alle de samme opgaver, som sådan en afdeling vil gøre.

Hostnordic er certificeret medlem af BFIM. BFIM er en brancheforening inden for webhosting, som er med til at garantere at Hostnordic er blandt de bedste på kvalitet og sikkerhed. Ved at være kunde hos Hostnordic får du dagligt lavet en sikkerheds backup på alle dine vigtigste filer, derudover vil der konstant være overvågning af systemet, så alt kører som det skal.

Hostnordic it outsourcing kaldes også for 360 grader, som betyder at de tager sig af alt, hvad har med hosting af it og it outsourcing at gøre. Lige fra levering af software, varetagning og vedligeholdelse af drift, sikkerhed, og support. Når du derfor vælger it outsourcing betyder du får det hele med en “all inclusive” pris, derfor vil der heller ikke komme uforudsete udgifter hver måned. Du kan sagtens få skræddersyet en løsning til virksomheden når du vælger it hosting eller it outsourcing generelt. Læs mere om hosting af it

Relaterede nyheder

Close