Facaderens

Synes det kræver en omgang facaderengøring

Jeg bor ved siden af en stor bygning og hver år kan jeg bare se hvor meget den bliver mere og mere grøn. Det er lidt træls når man har vindue lige ud til og derfor begynder det også at gå mig mere og mere på at de ikke før gjort noget ved deres facade når jeg ved at man kan bestille facaderens til lave priser.

Når man sidder hver dag og kigger over på en bygning, tænker man ofte er det mig der har et forkdeligt liv, men det er det nu ikke hehe 😉 Det er nok bare dig som læser dette der tænker det. Jeg sidder og arbejder hjemmefra og derfor kigger jeg meget ud. Synes bare det ville være så let for et firma at bestille et tilbud på facaderens online.

Hvis du en dag får brug for det kan du klikke på mit link ovenfor, der fandt jeg ens ide som tilbyder det. Det link har jeg også sendt videre til virksomheden der bor overfor mig og så håber jeg ellers at de tager denne lille hentydning til sig hehe 😉

Close