Sport og friluftsliv

Sjovt og alternativt indlæg til den næste fest

Mangler du ideer til den næste fest?

Kender du nogen der snart rigtig skal fejres? Hvis du gør, og du er i tvivl om hvad der kunne være sjovt og spændende at opleve, så var strip måske en mulighed?
Hos Stripdanmark.dk findes der både mande og kvindelige strippere. Der er både mulighed for at finde strippere på Jylland, Fyn og Sjælland.

Nemt at booke en stripper

Stripdanmark.dk har gjort det nemt at booke en stripper og det sikre dig ingen mellemled og intet gebyr.

Drengerøvs fest

Stripdanmark.dk tilbyder mange muligheder for at opleve strip københavn. Det kan være at en til julefrokost, fødselsdag eller måske til en fest på en bar eller et diskotek i København.
Uanset hvilken type strip københavn man er til, så er der noget for hver en smag. En af de helt eftertragtede stripper københavn er Elina Wild men sine lange slanke ben og en fantastisk pariserrøv. Så står du og mangler stripper københavn så kontakt en af Stripdanmark’s strippere, du kan finde deres numre på hjemmesiden: Stripdanmark.dk
book stripper i Hovedstaden

Mulighed for strip, dildoshow og meget mere

Udover mulighed for at opleve strip, tilbyder pigerne også dildoshows som vil kunne få de fleste drenge op af stolene. Der er også mulighed for, at leje topløse piger til servering eller strip undervisning hvis man ønsker, at imponere ens kommende mand eller kone til brylluppet med lidt strip.

Ideen bag Stripdanmark

Ideen til stripdanmark kom fordi man ønskede, at muligheden for at booke strip skulle være nemmere både for kunderne og stripperne. Dette blev gjort i 2000, da stripdanmark startede op som et lille agentur for danske strippere. Priser er ofte vigtige for mange, og derfor har stripdanmark.dk lavet en vejledende prisliste på deres hjemmeside som giver et overblik over hvad det koster, men den præcise afregning sker med den enkelte stripper der sætter prisen.

Relaterede nyheder

Close