Sport og friluftsliv

Sikkerheden i top

Hvor mange studerende har ikke prøvet at sidde med en aflevering og pludselig forsvinder den og er ikke til at finde længere? Jeg ved fra min tid i gymnasiet, og også nu fra min tid på universitetet, at det sker for rigtig mange. Jeg sad engang og lavede en svær matematikeksamens opgave sammen med en medstuderende. Da vi skulle til at aflevere projektet kom min medstuderende på underligvis til at slette projektet. Vi havde kun gemt projektet det ene sted på computeren og projektet slettet permanent. Efter vinterferien skal jeg i gang med et nyt stort projekt. Jeg har derfor været på nettet for at finde ud af, om hvordan man bedst kan sikrer sig, at vigtige dokumenter ikke forsvinder. Jeg fandt en artikel hvor nogle studerende anbefalede, at downloade et program som lavede online backup. En gang hver 5. minut tog programmet en automatisk backup. Det var lige sådan et program med online backup, som jeg havde ledt efter og downloadede med det samme programmet ned på min computer.

Sikkert og nemt

Med programmet følger en online harddisk hvor man kan gemme sine dokumenter, billeder osv. inde. Jeg har derfor gemt alle mine filer inde på den online harddisk. Den online harddisk er stor, så jeg har plads til meget endnu. Man kan mod et mindre beløb betale for mere plads derinde. Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal skrive mit næste projekt og synes, at det er super smart at programmet laver automatisk backup. Med mit nye online backup program kan jeg nu slappe mere af, og ikke bekymre mig om mine dokumenter skal forsvinde, når jeg skriver opgaver og projekter.

Relaterede nyheder

Close