Sport og friluftsliv

Rengøring i topkvalitet

Revidan tilbyder facaderengøring i topkvalitet. Med svanemærkede produkter og ergonomisk bevidsthed klarer Revidan facaderems eller solcellevask. Er man lidt kræsen med kvaliteten af sin facaderengøring, er dette stedet at henvende sig. Her er man bevidst om kvaliteten og samtidig miljøet. Man går op i glade medarbejdere, som arbejder med ergonomisk udstyr. Her ses rengøring som et håndværk og facaderems er en af de ting der udføres.

Solcellerens

Udover de typiske opgaver inden for facaderengøring og facaderems, udføres der også solcellevask. Vi skal alle være med til at passe på miljøet og bæredygtig el er jo en af de ting, vi kan bidrage med. Her bidrages der til at dine solceller altid er pæne og velholdte. Det sikrer også det største udbytte af dine solceller, når de er rene og kan opfange mest muligt lys.
Hos tager vi os af de mere kræsne, men også kvalitetsbevidste rengøringskunder. De der er bevidste om, at kvalitetsrengøring ikke er det billigste, men heller ikke det dyreste køb. Der tilbydes service flere steder i landet, bl.a. pudsning i middelfart. Udover at være tæt på kunderne i Syddanmark, har man også kontakt til resten af landet og alle er velkomne til at få sendt en mail, eller blive ringet op og få et uforpligtende tilbud. I den anledning kan der også være mulighed for at høre, hvorfor Revidan er et foretrukken rengøringsfirma. Revidan har løst rengøringsopgaver siden 2004 og har en bred vifte af kompetencer inden for faget; facaderens, højtryksrengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Her tror man på gode rengøringsløsninger der er gjort rigtigt første gang, så du ikke behøver være i tvivl om kvaliteten og udførelsen af dine rengøringsopgaver. Så tag et kig på hjemmesiden og du vil med garanti kunne finde løsningen på din rengøringsopgave.

Relaterede nyheder

Close