Bolig

Mit nye tøj

Jeg har lige været ude og købe nyt tøj, men ikke hvilket som helst tøj. Det er virkelig toppen af poppen, og derved er det modetøj som jeg har været ude og købe. Nærmere ichi tøj(Fra Jollyyoung.dk), som er en af mine yndlingsmærker indenfor modetøj. Mig og min veninde går rigtig meget op i modetøj, og bruger rigtig meget af vores tid på at studere modetøj. Som sagt er ichi tøj det mærke, som jeg synes allerbedst om. Derfor har min veninde og jeg valgt, at fordybe os i dette mærke i vores skoleprojekt. Vores lærer synes, at det er en rigtig god ting, at skrive projekt om da mode er overalt, og påvirker alle. Her den anden dag, da mig og min veninde var ude og kigge i butikker fandt vi nogle lækre david jones tasker, som vi rigtig godt kunne tænke os til samlingen.

Vores nye tasker

Vi aftalte, at vi simpelthen måtte eje sådan nogle david jones tasker. Så vi foreslog, at vi hver dag lagde nogle penge til side, så vi på et tidspunkt kunne købe sådan to david jones tasker. Vi har nu samlet penge sammen i noget tid, og vi er rigtig tæt på at kunne købe de tasker. Jeg har været så heldig, at min mor gerne ville betale resten. Hun synes vi har været så gode med at spare, at hun gerne vil give os resten af pengene. Vi tog ned og købte taskerne, og de er lige så flotte som jeg husker dem. Da vi viste pigerne dem over i skolen, hang deres kæber nede ved jorden. De var så misundelige, og det var alle pengene værd. Vi har nu sat os et nyt mål, og det er at spare sammen til en tur til paris så vi kan komme over og se den årlige modeuge.

maxi kjoler er noget som spiller MAX

Relaterede nyheder

Close