Brugt

Mange køber nye ting, men hvorfor?

Hvorfor skal man gå ud for at købe nye ting på nettet, hvis du lige så godt kan købe nogle brugte ting på nettet. Det er jo meget billigere og det er bedre for dem som sælger.

Den side som jeg her har fundet vil jeg gerne dele med dig, og derfor har jeg også valgt at skrive et lille indlæg om det her på min blog. Du kan godt finde nogle gode ting på nettet men hvorfor er det at det kun er meget få som vælger at købe brugt. Du får nemlig nogle meget billigere ting hvis du vælger at sælge eller købe brugt på nettet. Det andet er, at du også hjælper miljøet da du ikke bruger nye resourser, men i stedet bruger du nogle som bare skulle være brændt i stedet, det er godt for dig, mig og alle andre. Du kan finde brugt på den side som jeg her har fundet og håber at du vil gøre det samme i fremtiden som jeg har gjort i lang tid, nemlig at handle brugt 🙂

Close