Sport og friluftsliv

Læs statskundskab på Syddansk Universitet

Få en uddannelse, der batter – Læs Statskundskab på Syddansk Universitet!

Statskundskab er en uddannelse, der bydes på dansk på blandt andet Syddansk Universitet. Følg med videre i artiklen og få et indblik i, hvad statskundskab egentlig er.

Er man interesseret i politik, og kan lide at diskutere, er bacheloruddannelsen i Statskundskab et godt valg. Her får man nemlig indsigt i begreber og teorier, som giver en mulighed for at forstå og komme bag om mange af de beslutninger, begivenheder og konflikter, der har afgørende betydning for udviklingen i det danske samt internationale samfund.
Man får også, udover specialiseringen i politik og politologiske fag indsigt i andre samfundsvidenskabelige fag som blandt andet økonomi, sociologi, forvaltningsret og videnskabelige metoder.

Herudover giver uddannelsen kompetencer til at søge beskæftigelse inden for f.eks. det private erhvervsliv, offentlige administration, interesseorganisationer, foreninger og politiske partier. Vælger man at fortsætte på universitetet efter end bacheloruddannelse, kan man fortsætte kandidatuddannelsen i Statskundskab og dermed bygge videre på sine kompetencer.

For mere information skal man blot klikke sig ind på Syddansk Universitets hjemmeside, hvor man kan læse mere om uddannelsen samt de mange uddannelser, som universitetet tilbyder. Der er desuden også informationsmøder, hvor man kan komme og høre om de forskellige uddannelser, såfremt det har interesse. Har man nogle spørgsmål, skal man også blot henvende sig til universitetet, der svarer tilbage, så hurtigt som overhovedet muligt.
Dog skal det lige nævnes, at Syddansk Universitet selvfølgelig ikke er det eneste universitet, der udbyder Statskundskab. Man kan f.eks. også læse det i København, hvis det er der man hellere vil. Kom ind på hjemmesiden her, og Læs statskundskab her

Relaterede nyheder

Close