Mad og Sundhed

Ingen grund til at bruge energi på uønsket hårvækst

Unødvendig irritation

Hvis toiletskabene er fyldt med skrabere, pincetter, voks og barbermaskiner, og man stadig irriteres, hver gang man ser sig selv i skabet, så er det muligt at få lavet permanent hårfjerning. Skønhedsklinik kan være værd at besøge, hvis man gerne vil have permanent hårfjerning. Laserbehandling er ofte det, der bliver foreslået, og det er en effektiv og smertefri metode, der efter et par behandlinger giver blød hud for altid. Ødelagte hårsække danner ikke nye hår, og efter 2-3 behandlinger er både de hår der er i vækstfase og hvilefase varmebehandlet og har fået ødelagt rødderne. Læs mere her og se hvilke behandlinger, som Skønhedsklinik Cosmo tilbyder.

Flere fordele

Laserbehandling har flere fordele. For det første er det muligt at få laserbehandlet både armhuler, bikinilinje, ansigt, mave, ben, skuldre eller ryg, og man kan på den måde få fjernet hår fra steder, som man ikke selv har mulighed for. Laserbehandling er permanent, og man slipper altså for at skulle bekymre sig over, om man skal barbere sig inden arbejde eller ej. At få lavet permanent hårfjerning skader ikke hunden omkring hårene, da laseren udelukkende opvarmer hårsækkene og dermed forhindrer dem i at vokse. og book evt. en gratis konsultation, hvis der er spørgsmål eller undren omkring konceptet.

Skønhedsklinik kan give gode råd

Er man i tvivl omkring hvorvidt man vil fortryde en permanent hårfjerning, så er det en god idé at booke en konsultationstid og få en snak med en, der har både har faglig viden og mange års erfaring med kunder og deres tilfredshed. Man kan evt. starte med at få fjernet hår de steder, hvor det virkelig generer, og er man tilfreds med resultatet, er det nemt at bestille endnu en behandling. Behandlingen er ganske ufarlig, og det er en god investerring, hvis man vil have silkeblød ud og undgå røde knopper pga. barbering.

Relaterede nyheder

Close