Sport og friluftsliv

Gør sex sjovere med kondom

Gør sex sjovere med kondom

Når det kommer til sikker sex, er der vidst ikke nogen diskussion om at kondomer er det bedste. Det er den bedste løsning hvis du vil være helt sikker på at undgå sexsygdomme og graviditet. Men når nu alt det mindre sjove er lagt på bordet, så skal det også siges at bruge kondomer kan være sjovt.

Sikker sex er sjovere. Du skal nemlig ikke bekymre dig om noget som helst. Kondomer er heller ikke bare kondomer, men en sjov del af at være sammen med en anden person. Du kan købe kondomer med forskellige farver, smag og med dupper, riller og meget mere.

Kondomer med smag kan være alle mulige frugtsmag og f.eks også colasmag. Du kan få kondomerne i alle mulige sjove farver, så der er plads til at gøre sex ekstra sjovt.

Kondomer kan være direkte med til at prøve nye ting i sengen. Hvis man f.eks. vælger kondomer med dupper eller riller, vil det give en anden følelse.

Vil du gerne købe kondomer, men har ikke modet til at gøre det i en fysisk butik, kan du købe dem nemt og diskret online. Det kan også bare være, du vil spare tiden på at gå i supermarkedet ved at finde dem online. Det gode ved netop at købe dem på internettet hos en god forhandler er, at du får et langt større udvalg end hvad du ellers vil finde i en butik.

Du får også muligheden for at kombinere forskellige typer af kondomer. Så kan du prøve dig frem, og finde ud af hvilke du synes er bedst til det næste køb.

Find dine kondomer her hos coolkondom.dk

Er du allergisk over for latex, kan du sagtens stadig bruge kondomer. Der findes nemlig kondomer som er lavet i et andet materiale. De er lige så gode som latexkondomer.

Uanset om du er mand eller kvinde, er det godt at have kondomer på sig. For man ved aldrig, hvornår man får brug for nogle. Det er en relativ let og billig løsning, som kan have stor betydning.

Relaterede nyheder

Close