Sport og friluftsliv

Den moderne verden for studerende

I gamle dage var elever vant til at bruge kuglepen, lineal, viskelæger og papir. Dette var det naturlige redskab til skolebrug, som man stadigvæk ser idag, men ikke nær så meget. Idag får elever skrivekramper hvis de skal skrive mere end 2 siders stil, eftersom den moderne skole er blevet meget mere moderniseret. Her ser vi mange former for elartikler som præger elevernes hverdag. Der er smartboards, som har erstattet de gode gamle kridttarvler, hvor man får nogle virtuelle tegneredskaber som er meget fleksible og stærkt anvendelige til skolebrug. For at få vist dette oppe på skærmen, så sidder der en projektør som afspejler alt det der sker – netop denne maskine gør det hele funktionelt.

Når man skal aflevere eksamens opgaver, så gør man dette via mobil tilbehør i form af USB penne. Dette er små lagringsharddiske som kan gemme ens filer. Dette er ekstremt nemt at anvende, samt det er nemt for lærerene at åbne dette på deres egen computer således at de kan rette opgaven på deres egen pc.

Computeren indflydelse på undervisningen

Hvis man tager til enhver forelæsning på universitetet, så kan man ikke se andet end elever der sidder med deres bærbare computere. Det er sjovt at bærbare computer er så populære, men det er computer tilbehør faktisk ikke når det kommer til undervisningen.


Computer tilbehør indebære bl.a. mus eller tastaturer, som bare lige pt. virker alt for upraktiske til skolebrug, eftersom man gerne vil være så minimalistisk som muligt, når man skal slæbe sine ting med i skole hver dag, så vil man ikke slæbe rundt på mus og tastatur. I selv om man ikke har dette computer tilbehør, så ser man at den bærbare computer har en afgørende indflydelse til eleverne når der skal tages noter og i det hele taget til indlæringen for den enkelte elev.

Relaterede nyheder

Close